NEJNOVĚJŠÍ ZPRÁVY

I Kamil Střihavka se může v naší videogalerii pyšnit dvěmi videi. V prvním naleznete to nejlepší co nám o sobě Kamil zajímavého řekl ,a celé druhé je věnováno písni Černá růže, kterou Kamil sám zahrál a zazpíval.

Sestřih Báry je rozdělen na dvě videa. V prvním naleznete sestřih toho nejlepšího z celého představení a ve druhém si můžete poslechnout píseň, kterou složil Hapka & Horáček - Vana plná fialek.

Michal Viewegh

18.11.2018

Měsíc po představení jsme si pro Vás připravili sestřih toho nejlepšího od Michala Viewegha.

Jako první zveřejňujeme úvod divadelní Talk Show. Další videa budou v brzké době následovat.

Několik dní po představení přinášíme fotografický průřez Talk Show. Všem moc děkujeme za podporu. Věříme, že jste si to užili stejně jako my.

Takto aktuálně vypadá schéma prodeje vstupenek v děčínském divadle. V prodeji stále něco málo přes 30 lístků. Za 4 dny se na Vás všechni těšíme a děkujeme za přízeň.

Veřejné natáčení pořadu Talk Show - Dobkovice. Poprvé v Městském divadle Děčín!

Michal Viewegh

13.08.2018

Michal Viewegh patří mezi nejúspěšnější české spisovatele a publicisty. Je autorem několika známých románů - Báječná léta pod psa, Účastníci zájezdu, Román pro ženy, Výchova dívek v Čechách, Román pro muže, nebo Vybíjená. Několik z nich bylo úspěšně zfilmováno. Je držitelem dvou prestižních cen; Cena Jiřího Ortena (1993) a Magnesia Litera (2005)....

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky