NEJNOVĚJŠÍ ZPRÁVY

vzhledem k současné pandemické situaci, se ruší i letošní druhý díl Talk Show - Dobkovice. Nouzový stav vyhlášený ministrem zdravotnictví ČR, nám už letos nedovolí natočit ani jeden díl, a tak si pro letošní rok dáváme nucenou divadelní přestávku. Bude-li v příštím roce situace přijatelná, můžete se opět těšit na další nové díly oblíbené Talk Show....

Vzhledem k vážné situaci v ČR, se ruší letní natáčení Talk Show - Dobkovice / pod širým nebem. Představení se mělo opět uskutečnit v zahradě Českého rozhlasu Sever v Ústí nad Labem. Opatření se nařizuje k ochraně obyvatelstva a prevenci nebezpečí vzniku a rozšíření onemocnění COVID - 19 způsobené novým koronavirem SARS-CoV-2. Velice nás toto...

Václav Vydra vaří společně s kolegou Jakubem Kohákem wafle podle Kristíny. Podaří se jim něco společně vytvořit? Dejte nám vědět, co se Vám nejvíce líbilo.

Mladá, sympatická vítězka kulinářské soutěže MasterChem ukáže kousek ze svého umění. Ve videu se mimo jiné dozvíme kdo by bral Kristíny babičku, jak chutnal palačinkový dort s Grand Marnier a jestli Jakub ví k čemu slouží kuchařka.

Nazdar uličníci, píše mi Jan z Krásného Března, že už mu je garsonka těsná. Která z Jakubových hlášek se stane legen..dární? Co není Jakub, proč chtěl sehnat holku z časopisu PLAYBOY, byl v sále Martin Fenin, bude ze syna zabiják nebo koho je pořad Tvoje tvář má známý hlas? Vše v tomto videu. Veškerá videa naleznete na serveru YouTube.

Postupně Vám přineseme sestřihy toho nejlepšího z říjnové Talk Show v ústeckém Hraničáři. Na úvod začínáme kapelou Vakuum s písní Beruška.

Jako druhé video v pořadí následuje sestřih toho nejlepšího od Václava Vydry. Veškerá videa naleznete na serveru YouTube.

Oblíbený formát, nový pořad a zajímaví hosté. V pořadí šestý díl Talk show - Dobkovice se konal ve středu 23. 10. 2019 v Ústí nad Labem. Prostor Veřejného sálu Hraničář navštívilo 256 diváků, které provedl večerním pořadem moderátor Radek Štol. Po úvodu a písni Beruška v podání kapely Vakuum, pozval moderátor na červený gauč prvního hosta. Tím byl...

S velkou radostí představujeme našeho nového partnera, kterým se stala firma NSK TOP z Teplic, zabývající se topenářským, instalatérským a plynařským sortimentem. Děkujeme a těšíme se na spolupráci.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky